Topmenu

HELP! WIJ HEBBEN DORST

guerrilla gardeners

Geachte bewoners van (het begin van) de Regentesselaan,
Misschien is het u opgevallen dat sinds enkele weken twee boomspiegels op de kop van uw fraaie laan, beplant zijn. Dat is gedaan door een groep ‘guerrilla gardeners’ uit de Uitvinderswijk. Over hun vrijwillige acties is te lezen op www.uitvinderswijk.nl en inmiddels ook op een nieuwe website www.meergroenzelfdoen.nl, speciaal gewijd aan de zich uitbreidende groenacties binnen en buiten de wijk.

Het lukt ons aardig om allerlei verwaarloosde plekken in de wijk op te fleuren, ook omdat steeds meer wijkbewoners enthousiast meedoen. Wat nog niet zo goed lukt is… het water geven. En dat is echt nodig, vooral bij nieuw aangeplante tuinen, zoals nu op de kop van de Regentesselaan. Ons verzoek aan u is, om af en toe eens te kijken naar die mooie plantjes en struiken. Staan ze helemaal droog? Hangen de planten slap? Begint de aarde al te barsten?

Met een gieter of emmer kunt u dan een goede daad doen; even wat water, even een stukje lopen. Wij, en vooral de planten, zullen u zeer dankbaar zijn.
BELANGRIJK
is wel dat u geen water geeft als er zon op de planten schijnt, want dan kunnen ze ‘verbranden’. Liefst dus in de ochtend of ‘s avonds, of als het bewolkt is.
Namens alle guerrilla gardeners van de Uitvinderswijk,
Rob van Eeden
stichting Uitvinderswijk, Den Haag
PS En als u wilt meedoen met de acties, neem dan contact op.

Reageer jij als eerste?

Laat een reactie achter

Gemaakt door Social Media Succes