Topmenu

Samen tuinieren

Samen tuinieren Uitvinderswijk Hoek Marconi-Galileistraat Meer groen? Zelf doen!

Zoals het was

Samen krijg  je veel voor elkaar
Om de zoveel tijd gaan we in de Uitvinderswijk met een groepje op pad om nieuwe tuintjes aan te leggen of bestaande plekken te verzorgen en zo nodig water te geven. Wilt u meedoen? Neem dan contact op want er is genoeg te doen. U verplicht zich nergens toe, begin met een keertje meedoen en kijk of het bevalt.

U kunt ook gewoon zelf aan de slag met buren, vrienden, familie of kennissen uit de buurt.

  • Ga op zoek naar kale, lelijke plekken in de buurt. Pak ze samen aan! Uw verslagen en foto’s kunnen op deze site geplaatst worden.
  • Op deze site is veel informatie te vinden over hoe u e.e.a. doen. Heeft u toch nog vragen? Neem  contact op als u hulp nodig hebt. Misschien kunnen wij helpen.
  • Tuinbezitters kunnen overtollige planten, zaden, stekken, bollen, tuingereedschap, plantenbakken e.d. ter beschikking stellen.

    Samen tuinieren Uitvinderswijk Hoek Marconi-Galileistraat Meer groen? Zelf doen!

    Zoals het werd

  • Vraag met een aantal buren een adoptie plantenbak aan in de straat waar u woont. Dat kan bij de gemeente. Zij kijken of de plek geschikt is en leveren gratis een grote bak met struiken en bloeiende planten erin. Water geven en de verdere verzorging is dan in handen van de buurtbewoners die de bak geadopteerd hebben.

Gemaakt door Social Media Succes